Ordning men ändå en salig röra

slingomanen

Nu har jag snart en ljusslinga i varje hörn i huset. Jag har till och med en i flygeln. Bara för att jag kan, liksom. Till min stora glädje har jag snart röjt färdigt i hela huset inför julen. Ordning och reda och sen kan det pyntas.
Sommarens alla pelargonen är samlade på en hylla tills vidare. Jag är så rädd att jag ska glömma bort dem i källaren under vintern och dräpa dem på kuppen. Stiftet är bytt i trattgrammofonen vilket gör att både Bertil Boo och Ulla Billqvist låter krispigt och fint. Och idag levererades stringhyllan till klädkammaren. Snart 100% färdig, alltså.
Imorgon åker jag på fotojobb och ikväll nalkas radioproduktion. Ungefär så har jag det. Ordning men ändå en salig röra.

Kommentarer

  1. Åh, vad jag tycker att ni verkar ha det fint i ert hus! En stor inspirationskälla! Tack!

    SvaraRadera
  2. Hej där! Vad duktig du är! Jag har också påbörjat en rejäl husröjning inför julen och för att jag helt enkelt vill göra plats i både huset och själen för nya projekt och en riktigt kreativ vinter. Ska måla första vändan i min "walk in - back out-closet" i helgen och sen ska jag flytta min lilla hemmastudio till vardagsrummet så att jag kan använda riktigt piano på mina demos framöver. Ska lära mig använda Pro Tools över julen tänkte jag. Vad glad jag blev av att du nämnde Ulla Billquist! Hon är en favorit och dessutom en släkting till mig. Hon var gift med min farmors kusin, Gunnar Hahn, under några år innan hon dog i slutet på 40-talet. Jag har älskat hennes låtar sen jag var liten och har faktiskt tänkt på henne en hel del senaste året eftersom jag tycker hon har blivit så bortglömd. Eftersom jag skriver mycket (jobbar som översättare och skribent) och har både musik- och författarambitioner har jag en liten dröm om att skriva en bok om henne en dag. Önskar jag hade börjat tänka på det redan när Gunnar levde, men jag hoppas kunna få fram en del material via andra släktingar förutom det material jag kan hitta i arkiv och annat. Hon var en fantastisk sångerska och jag läste någonstans att hon gjorde över 150 olika inspelningar! Otroligt! Ändå blev hon bara knappt 50 år. Förtjänar lite uppmärksamhet tycker jag. Ha en fin kväll! Världen är full av violer :) Kram, Lina

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg