En riktigt God Jul!

godjulalla
Hej alla bloggläsare. Jag hoppas innerligt att julen kommer att bli fin och varm för er. Att ni får vara med de som ni tycker om och som tycker om er. Att ni kanske överraskas med något roligt paket. Att ni får möjlighet att slappna av lite, vara lediga och bara njuta. Och att ni får äta gott. Jag önskar er allt det där och mycket mer.

Jag hoppas också att vi fortsätter att ses här på bloggen under kommande år!
Eftersom vi firade vår julafton med familjen redan igår blir det en lugn dag för mig. Jag ska ligga i soffan och äta chokladpraliner, krama en och annan katt, spela lite Tomb Raider (som är mitt favoritspel) och fundera över vad som ska hända nästa år.

Stor julkram!

Kommentarer

  1. God Jul till dig och de dina! Tack för all inspiration du bjudit på under året. Ser fram emot att ta del av vad du kan tänkas hitta på härnäst. Kreativ som du är! Min familj är utspridd på olika håll i världen i år så jag firar i lugn och ro med mina "pälsänglar", en hund och sex katter. Blir mycket gos, god mat, chokladpraliner, film och nån bra bok. Har lovat min brorson att lära mig spela World Of Warcraft så tar kanske tag i det idag ;) Stor kram Lina på Öland

    SvaraRadera
  2. God Fortsättning, och jag ser fram mot att läsa om dina kommande syprojekt! Jag växlar mellan stickning och sömnad...

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg