Jag har en fin man

ida2ida3ida1

Jag fick fina festskor i julklapp, Ida Sjöstedt for Nelly. Jag råkar ha ljusblått chiffongtyg liggande och klurar på hur klänningen till skorna ska se ut. Det gäller att inte låta fötterna slår emot varandra när man går för då trillar strassen av. Men visst är de vackra? Som ett konstverk både på och av. De ska användas med andakt och försiktighet vid festliga tillfällen och för övrigt pryda hemmet på hedersplats.

Kommentarer

  1. Ååh vilka underbara skor!!! Det ska bli spännande att se vad du skapar för en vacker klänning till dessa. Du är en verklig inspirationskälla - Gott Nytt Skaparår till dig!

    SvaraRadera
  2. Kom din kära man på att köpa skorna utan att du prövade dem? Att pröva skor är det värsta jag vet. Vill helst köpa ingångna. Men så har jag också "kalleankafötter" d v s breda o platta...

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg