Julkalender: Lucka 11

En bild på något som representerar dina framtidsdrömmar
vindan2

Oj, vad svårt.
Jag är ju ganska konkret av mig så det får bli en bild på vinden. Just nu en kall och oisolerad målarvind för mina projekt. Men jag drömmer om att omvandla den ett nytt sovrum, en liten toalett med dusch samt ett litet allrum/pysselrum med kamin. Och öppnar man sedan upp en dörr in till andra vinden kan det bli både förråd, klädkammare och ett rum till där.
Att fixa allt det kräver ju dock att man är antingen stadd i kassan och kan betala någon eller att man själv pö om pö tar tag i det. Förmodligen blir det det senare alternativet. Isolerade vindar hade gjort mycket för våra uppvärmningskostnader.
Det är en slags framtidsdröm.

Kalenderutmaningen kommer från Emilys blogg

Kommentarer

  1. Och där bakom draperiet skymtar min lilla mysiga vrå! :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg