Julkalender: Lucka 4

En bild på någon du beundrar

party1

Mina föräldrar.
Jag kan inte räkna alla dagar de har hjälpt oss här i huset eller överhuvudtaget i livet. I sommar var det pappa och jag som klurade på verandarenoveringen. Långa samtal om bästa sättet att bygga den stabil och hållbar. Och mamma har varit här otaliga gånger och hjälpt mig och lärt mig om trädgården. Hjälpt och lärt mig med målning,  putsning och murning. De besitter så mycket kunskap och är så generösa med att dela med sig av den.
Mina föräldrar har varit lantbrukare hela livet. De har brukat sina kroppar hårt under långa dagar i alla väder i alla år på sina lilla gård men de är fortfarande pigga och fulla av energi. De är kloka, omtänksamma och underbara människor. Pappa fyller 78 år nästa år och mamma 74 år. Det kan man inte tro. Jag känner mig otroligt lyckligt lottad. Bättre förebilder kan jag inte komma på och det finns inga jag beundrar mer.

Kalenderutmaningen kommer från Emilys blogg

Kommentarer

Populära inlägg