Julkalender: Lucka 9

En bild på ditt rum eller din lägenhet
hemmaHos26

Ni har sett massor med bilder på vardagsrummet och på klädkammaren. Så här kommer en bild på sovrummet istället. I stället för sängbord har jag målat barstolar från Ikea i samma blåa färg som finns i tapeter. Vilket märke det är på den har jag glömt. Även himmelssängen är från Ikea och med madrass är den så hög så man nästan måste hoppa upp i den. Och vill man kliva upp är det bara att rulla över kanten. Sovrummet var nog det första rummet jag gjorde i ordning när vi flyttade in.

Idag har jag namnsdag. På tal om ingenting.
Kalenderutmaningen kommer från Emilys blogg

Kommentarer

 1. Grattis på namnsdagen!!
  Fint sovrum!
  Kram Kati

  SvaraRadera
 2. Grattis från mig också! Ser mysigt ut. Intressant val av rum egentligen - när jag bodde ensam i en två talade jag alltid om sovrummet som "mitt rum" fast hela lägenheten var min. I diverse bloggutmaningar där man skulle beskriva "sitt rum" höll jag mig till sovrummet utan att tänka på det...

  SvaraRadera
 3. Ett stort grattis till dej idag!
  Kram från Barbro som gillar din blogg.

  SvaraRadera
 4. Grattis på namnsdagen!
  Barstolarna i ert vackra sovrum heter nog Ingolf

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg