Saker jag sytt under 2012

När jag började fundera över det här blogginlägget hade jag inte så bra uppfattning om vad jag sytt i år. Men det har blivit en hel del, verkar det som. Här kommer en sammanfattning. Klicka på bilderna för att läsa mer om varje plagg.

victory2-gifvictory-gifvinterklanning2blommiga3bluedress4bluepennskirt1crazyBlueDress1blueplaid3rutiga4YellowSkirtrutiga2nysytt-blablommiga2nysytt-hastens2peachDressnysytt-svartanysytt-hippie2nysytt-karamellrandiga2nysytt-sailorcheckdress3stripesdress3
Har ni någon favorit?
Nu ska jag fundera lite på vad mina sömnadsmål för 2013 är. Jag återkommer i frågan.
Translation: These are clothes, mostly dresses that I made 2012.

Kommentarer

 1. Du är så vacker i alla klänningarna, men den svartvitrutiga Mad Max-klänningen och den blå marininspirerade pennkjolen passar du jättebra i! Och så är jag omåttligt förtjust i det brungula 70-talstyget...

  SvaraRadera
 2. Jeg fikk symaskin til jul! Gleder meg masse til å sy, men har ikke gjort det så mye før, håper jeg klarer å lage noe fint, tenker å starte med en skjørt.

  SvaraRadera
 3. Den persikofärgade är nog min favorit, men alla är såå fina!

  SvaraRadera
 4. Den gula med svart mönster är superfin! Men det är de andra också... :)

  SvaraRadera
 5. Men himla, vad fina och vad många!

  SvaraRadera
 6. Jisses vad flitig och duktig du är! Och så vacker samtidigt!

  SvaraRadera
 7. SÅ MYCKET FINT! Vackra tyger har du hittat också. Mina favoriter är samma som Boellas.:)

  SvaraRadera
 8. Helt. Fantastiska.

  Alla är helt underbara och jag blir så inspirerad av dig!

  God fortsättning!

  /Karin

  SvaraRadera
 9. Hej Anna,
  Jeg er ny læser og har fået læst hele din blog igennem her i juleferien - jeg er vild med din stil - og jeg synes, du er vildt sej, at du får syet så meget. Stor misundelse! Jeg er selv i gang med en ternet kjole efter vintagemønster, men det går langsomt, fordi jeg ikke selv har erfaring med at sy og må have en veninde over og hjælpe mig :o)
  Tak for en inspirerende blog, og jeg glæder mig til at læse med i 2013 - og se, hvad du syr!

  K.h. Natascha

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg