Postjul

hemma1

Första arbetsveckan är över och den har varit ganska skön. Två dagar med planering och möten och två dagar hemma. Jag har gjort en radiologga/signatur för projektet jag deltar i. Den ska gå under hela året i reklamradion . Jag har tur som får och kan jobba med så många olika uttrycksmedel. Och i en småstad dessutom.

hemma3hemma4

Jobbtempot är fortfarande lågt. Det är skönt att hasa runt hemma med fårskinntofflor med katterna som ständigt sällskap.  Jag knåpar på lite nya kläder i sykammaren. Små stunder då och då. Snart ska jag ge mig på att sy min första kappa. En vårkappa i 50-talssnitt.

Kommentarer

 1. Härligt med mjukstart på året, det kan behövas med det tempo du höll under 2012.
  Var rädd om dig, kram

  SvaraRadera
 2. Får man fråga vad du jobbar med? Blir så nyfiken när det handlar om radio och sånt, eftersom jag själv är intresserad av en liknande framtid :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, det får nog bli ett eget inlägg. Jag duttar på med så många saker. Radio är bara en del av allt. Återkommer!

   Radera
 3. Spännande! Ska hålla mig uppdaterad :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg