Anropar försvunnen


Knas har snart varit borta i 2 dygn. Jag har målat upp det ena skräckscenariot efter det andra om allt som kan ha hänt. Det gör inte saken bättre direkt. Det gör rent ont att tänka på det. Och jag har letat, gått långa rundor och ropat, både själv och tillsammans med Sune och nu även lagt lappar i grannarnas brevlådor. Jag vet att katter kan försvinna iväg på walk about ibland men han kan ju också vara skadad eller inlåst...  Både Sixten (när han levde) och Sune har varit borta några dagar till min stora oro och förtvivlan. Men de var äldre än vad Knas är. Han fyller ju 1 år den 17 april.
Håll tummarna. Jag orkar faktiskt inte mista Knas.

Kommentarer

 1. Åh!
  Mitt hjärta blöder för dig och Knasisen. Finns inget värre än att ha en bortsprungen eller sjuk katt.
  kram

  SvaraRadera
 2. Stackars dig och naturligtvis Knas!
  Håller tummarna för er båda. Kanske tar han bara längre tid för att flörta med hans nya flickvän, med tanke på den upphetsning perioden katterna går igenom just nu.
  En glimt av hopp..

  SvaraRadera
 3. Är han kastrerad? Om inte så kan han helt enkelt ha flyttat. Okastrerade hankatter kan göra så om dom inte hittat nåt eget revir till parningstiden.

  SvaraRadera
 4. Å, missen. Jag håller tummarna för att han snart kommer hem.

  SvaraRadera
 5. Oh vad skönt att er lille Knas Jönsson har kommmit hem! Läste det på Facebook! Jag vet hur det är när katten försvinner. Hoppas han håller sig hemma nu, fast man kan ju inte riktigt lita på de små liven...

  Kerstin B

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg