Elementens motstånd

anna2

Elementen är emot mig.
Kameran har jag fått skicka in på service då vissa knappar inte fungerade. Vem vet när den kommer tillbaka.
Muspekaren på datorn lever sitt eget liv och hoppar från en rad till en annan, eller från ett fönster till ett annat medan jag skriver. Förmodligen måste datorn installeras om och jag har så mycket jag måste jag göra på den nu. Det suger faktiskt. Windows Live Writer släcks ner varje gång jag lägger in en bild vilket gör bloggandet till en pina. Man måste spara snabbt som tusan för att slippa börja om helt när man startat om programmet. Förmodligen löser sig även detta vid en ominstallation.

Jag har sytt en klänning till Julia Bobbins Mad Men Challenge och måste blogga om den samt anmäla mig före den 19 april (inte den 30 mars som jag tidigare skrev). Hoppas kameran kommer tillbaka i vettig tid före det. Hur ska jag annars fotografera den? Med mobilkameran. Pust och stånk. Ja, ni märker ju att jag kämpar i motvind.

Ni får nöja er med lite bilder från Instagram så länge. Och kom då ihåg att varje bild = omstart av programmet.
Huvvaligen, som de skulle säga i Norrbotten.

anna1anna3

Sykammarbilder. Första bilden är på klänningen jag sytt till Mad Men Challenge. Den andra på en sailor-outfit jag syr på.

anna4anna5

Jag hade vårkonsert med swingorkestern i helgen. Jag velade och valde länge om klädvalet men valde till sist denna egensydda spetsklänning.

Jag hoppas vi hörs snart igen. Tills vidare finns jag ju på Instagram med användarnamn annaneah. Puss och kram!

Kommentarer

 1. Va, var det inte 19 april senast? annars ligger jag risigt till för att få ihop något, har bara sytt klänningen i huvudet än så länge, hehe...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha. Ja, du har rätt! Puh! Måste ha läst reglerna från förra årets challenge före jag skrev.

   Radera
 2. älskar din mad-men klänning! hoppas kameran kommer snart tillbaks från lagning så att vi får se detaljer!

  SvaraRadera
 3. Ja, fasen. Det är ju 19 april! Jag blev jättejättestressad...

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg