Tre gånger 6:e augusti

Idag firar vi att vi varit ihop i sex år. Och att vi förlovade oss idag för tre år sedan. Och att vi gifte oss idag för två år sedan. Det är bra att samla allt på en dag.

Här kan man läsa om själv vigseln. Jag måste säga (helt opartiskt då) att det är det absolut bästa bröllop jag varit på. Jag har ju sjungit på en hel del dessutom. Det var humor och glädje, massor med musik från våra musikantvänner och  skratt. Egenkomponerad vals och stor kör. Thomas överraskade mig med musik och jag överraskade Thomas med mig själv och en flashmob i kyrkan. Det var helt fantastiskt faktiskt och inte särskilt traditionellt alls. Precis som vi.

vigsel9_thumb[1]
vigsel8_thumb[1]
vigsel19_thumb[1]vigsel20_thumb1[1]vigsel21_thumb[1]
vigsel52_thumb[1]
vigsel51_thumb[1]
vigsel23_thumb[1]

Och brudklänningen sydde jag själv såklart. Här kan du läsa om den.
Och vill ni grotta ner er med finns en hel kategori för vårt bröllop. Här…

klanning4_thumb[1]
brollop-innanKyrkan3_thumb%25255B1%25255D[1]

Idag firade vi med picknick på gräsmattan, kortspel och alfapet. Jag vann allt överlägset. Vi har det fint ihop!

Kommentarer

 1. Grattis, grattis. Min älskade make och jag firar 40 år som gifta till hösten. Herregud, vart tar tiden vägen Något mera rynkiga har vi blivit genom åren min gubbe och jag, men man är ju inte äldre än vad man känner sig...... eller hur? Hälsningar från Eva L. i Blekinge. PS Jättetrevlig blogg!!!!

  SvaraRadera
 2. Gratulerar i efterskott!
  En fråga; var köpte du tyg till din fina klänning? Jag ska gifta mig nästa år (!) och har stora problem med att hitta tyg till klänningen. Tack på förhand!

  SvaraRadera
 3. Kommer du och grabbarna spela på Malmöfestivalen i år? Hade varit så kul att hör/se er nu när man helt fastnat i din underbara blogg!
  Kram

  SvaraRadera
 4. congratulations to you both. you looked amazing in your darling dress.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg