Kommande kontors-makeover

Vårt kontor ser just nu ut som “hej, kom och hjälp mig”. Alla böcker, pärmar, pryttlar och Thomas tusentals skivor står nerpackade i flyttlådor på golvet. Alla billyhyllor vi hade tidigare är sålda på Blocket. Varken väggar eller golv är raka här i huset så jag funderar just nu på andra lösningar som dessutom kommer kännas lite luftigare. 
Jag har mätt upp hela kontoret och ritat av det i skala i InDesign. Det är ju ett program jag kan men det finns säkert andra möjligheter med andra program. Just nu funderar jag mycket på förvaring och tapeter.

Willam Morris tapet Pilblad/Willow Boughs Light Green passar bra med butiksdisken och linneskåpet som ska bli kontorsförvaringsskåp. Väggen till vänster om dörren kommer lite i skymyndan när dörren är öppen så där ska jag försöka gömma undan ful elektronik såsom skrivare och router. Till alla pocketböcker är jag sugen på String för pocket.

kontorsskiss2

Detta är Boråstapeters Karlslund. Den blir det nog inte nu när jag ser det så här.

kontorsskiss3

Sandbergs Eglantine Yellow men den kanske hamnar i sovrummet framöver istället. Har någon slags nyförälskelse i gult just nu. Man blir så himla glad av det.

kontorsskiss4

Och slutligen en annan William Morris, Golden Lily. Just nu är det nog William Morris Pilblad som är favoriten.

kontorsskiss5 

Jag har dessutom samlat inspiration ganska länge på Pinterest här!
Här är några exempel på bilder därifrån. Klicka på bilden för att komma till källan.

6a00d8358081ff69e2019102f275b4970c-800wi[1]  simon%2Bwatson14[1] 9d470f4ebc6dd29a638f48cb901ed188[1] 4f5a6af6ce88ad69f1c44655ccbbfb4d[1]

Jag tänker nog inte tapetsera alla väggar utan hålla mig till två. Resterande ska få bli vita istället för smutsbeiga som de är nu. Sen skulle jag gärna vilja måla trägolvet rutigt men det är liksom ett något större projekt. Vi får se! Ni lär ju få följa med i processen i vilket fall.

Kommentarer

Populära inlägg