Trädgårdens lilla torg

Ja, hej. Nu är jag tillbaka. Tänkte ni kunde få se hur uteplatsen ser ut nu när den är klar. Jag är så himla glad att jag inte valde vanlig betongsten (jag tog hem flera olika prover). Jag hade ju även lite tur när den här gamla gatstenen dök upp på blocket. Min högsta önskan var nämligen att den skulle vara sliten av tid och tusentals steg och därför mjuk att gå på. Sen hade jag ju också tur att  jag har en bror med stor grävmaskin som kunde hjälpa mig att hämta den. Tack Erling.

uteplats2uteplats3 uteplats1uteplats4uteplats-lampor

När väl underarbetet var klart var det rätt avkopplande att pussla med stenarna. Jag slet säkert upp tre par handskar.
Marken runt uteplatsen var rätt sliten efter vi var klara så vi köpte faktiskt gräs på rulle för att laga lite. Vi har alltid bara haft en mossmatta tidigare men nu har vi helt ljuvligt och mjukt gräs.

Jag är så himla nöjd och sitter där så mycket jag hinner! Till och med på kvällen!

uteplatsByNight

Kommentarer

 1. Så fint det blev! Längtar efter att ha ett hus och pyssla med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Känner igen det. Det gjorde jag också till vansinne när jag bodde i lägenhet. Sen när man väl blev husägare så fick man mer "pyssel" än vad man kanske räknade med. Saker man inte tänkt på som krav godkända avlopp och evig renovering. Men det är ju samtidigt väldigt roligt. Snart är det säkert er tur.

   Radera
 2. Jättefint! Och det är så härligt att man verkligen kunnat njuta av utelivet den här sommaren. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja absolut och jag längtar redan till vååååren! :)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg