Mönster att göra nya mönster från!

garmenter

Jag håller just nu på att testa Garmenter. Svenska uppstickaren Garmenters idé är att möjliggöra för kreativa individer att enklare skapa egna kläder, som är figuranpassade och egendesignade utifrån ett grundmönster. Så himla bra ídé.
Mönstret levereras tryckt på tyg i denna snygga förpackning och sen är det bara att klippa ut det och sy ihop det. När det är gjort kan man börja individanpassa det. Det har då en en ganska säckig form som du nålar in och anpassar. Det är ungefär så långt jag kommit. Sen kom andra projekt emellan.
www.garmenter.com finns redan flera tutorials, dels på hur du dels anpassar mönstret och dels några modeller du kan sy med mönstret som grund. Jag hoppas det blir en succé för tjejerna som skapat den.
Jag återkommer när jag kommit lite längre.

Kommentarer

  1. Men vilken briljant ide. Jag diskuterade faktiskt en liknande tanke med en vän häromdagen men visste inte att det faktiskt fanns något liknande. Spännande!

    ..........................................................
    HTTP://theswedishmachine.blogspot.com

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg