Spännande grejer på gång

Jag har hunnit sy fyra klänningar det här året så här långt. De kommande dagarna ska ni få se dem här på bloggen. Jag ville bara förbereda er på allt fint som komma skall. Lägg in mig i era bloglovin- eller feedly-läsare (som jag själv använder och som funkar perfekt även på mobilen). Och följ mig på Instagram. Anna Neah (annaneah) heter jag där och där uppdaterar jag ju hela tiden. På det sättet kan ni inte missa något i mina sömnads- och renoveringsäventyr.


Jag har slutat ge mig själv dåligt samvete för att jag inte uppdaterar bloggen varje dag. För mycket tvång tar bort glädjen och jag har ju ett liv utanför bloggvärlden som också måste fungera. 
Nåja, nu vet ni. Puss och kram.


Kommentarer

  1. älskar gif:en... :D Och när det gäller uppdaterande av bloggen: som läsare av din blog kan jag tala om att jag inte blir besviken eller sur när du inte uppdaterad utan glad och inspirerad när du gör det! Så bort med det där dåliga samvetet, blogga ska man ju göra för att det är kul - det blir ju roligare att läsa då också!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg