Glad påsk alla bloggvänner!

Jag bloggar från mobilen i sängen omgiven av alla pälsklingar. Förkyld. Innan idag var jag ute, trots det, och röjde i trädgården. Sen blev jag matt och nu ligger jag här och vilar upp mig. Min arbetslojala kropp blir självklart sjuk under lediga dagar. Nåja. Det är ju bara en förkylning och mig går det verkligen ingen nöd på. 
Sköt om er och ha en riktigt skön påskhelg! 

Kommentarer

 1. Glad påsk själv kära du, och tack för alla roliga och läsvärda inlägg!¨
  Jenny

  SvaraRadera
 2. Glad Påsk och krya på dig! Har själv legat sådär större delen av dagen - minus hund. Fast det har mest berott på latskap i kombination med dåligt väder. Men. jag har också - mycket inspirerat av dig - sytt min första klänning! :) Tack för all inspiration! Kram till dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt. Sånt beröm blir man extra glad för. Nu är det bara pang på och sy nästa! :) Glad påsk!

   Radera
 3. Har nyss hittat din blogg å tittar igenom din kategori "Kläder jag sytt". Wow! Vad fina klänningar, å kjolar, du sytt! Fantastisk inspirationskälla det är att få se och läsa om de :) Men hur är det att ha en klänning i polyester? Blir det inte väldigt varmt å svettigt? Å hur mycket måste de klänningarna, å de i bomullstyger fr IKEA, strykas efter tvätt? Syr du bara i vävda tyger, dvs aldrig i stretch/jersey? Tusen tack för din mycket inspirerande blogg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att du hittat hit! Jag har inte jättemånga klänningar i polyester och det funkar rätt bra om det inte är för varmt. Det är inte mitt favoritmaterial om man säger så. Jag syr med minimala undantag bara i vävda tyger. Gillar att det finns en form och att det sitter bra utan stretch. Gillar utmaningen i det. Gillar överlag inte stretch så mycket. Ingen fara med IKEA-tygerna. Det är ju oftast bomull till stor del och tvättar du dem milt är det inte mer strykning med dem än med någon annat bomullsplagg. Jag hänger på galjar och skakar till = klart!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg