Nysytt! Knytklänningen

Här kommer det sista plagget jag sydde under symestern. Eftersom hjärnan var mos den femte lan-dagen fick det bli något jag kunde sy i sömnen och som jag visste jag skulle använda och älska.


Jag plockade fram Gertie's Shirtwaist dress igen men använde knytkragen jag ritat själv istället för den vanliga kragen.Annemarie tog med det blåvita tyget från B Brodyr i Boden. Blåvitt igen. Och rutigt. Ni vet jag älskar det.


10 kr metern får ursäkta att tyget är ren polyester. Jag brände ett litet hål på kjolen med strykjärnet men det syns tack och lov inte om man inte vet var det är. Det är smällar man får ta med tyger av plast.


Kommentarer

  1. Götapetter, vilken toksnygg klänning! Nä om man ska ta och damma av sin gamla pfaff och börja sy lite igen, blir inspirerad som attan av dina fina och roliga plagg. Tjusigt!

    SvaraRadera
  2. Vilka fina kläder som symestern resulterade i! Inspirerande att se, är sugen på en egen symester nu.

    SvaraRadera
  3. wow så vacker den är! älskar modellen <3

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg