Den rufsiga trädgården

Det har ju varit rejält med sömnadsinlägg den senaste tiden så jag bryter av med en uppdatering från min minneslund, läs trädgård. Många växter har fått sin sista vila här men jag försöker få mina fingrar grönare. Jag lyckas inte alltid men hoppet består.


Stenläggningen som jag pusslade med i höstas har nu utvecklats vidare med en liten rabatt. Jag hade lite gammal gatsten över som blev en ny halvcirkel i anslutning till gatstenen. Jag bara älskar att planera små trädgårdsprojekt under vår och höst. Och mitt mål är ju att få det så lummigt, grönt och trivsamt som möjligt. Bilden ovanför är tagen från under körsbärsträdet där hängmattan finns. Genom rosenbågen (som just nu clematis och kaprifol klättrar på men så småningom rosor) når man fikaplatsen. Jag valde många växter som kommer dofta gott om kvällen.Och från ängsträdgården upp mot huset ser det ut så här. En lite rufsig trädgård med mycket ogräs och mycket charm.Kommentarer

Populära inlägg