Nysytt! Den tvådelade stuvstassen


Det här är en tvådelad stass som kom till lite på chans och infall. Jag hade en bit hallonrött tyg som jag först sydde en lite jacka av. Mönstret jag testade var från Vintage Vogue V8812. En liten kort jacka är alltid bra att ha till klänningar, tänkte jag.
Men jag fick ännu en bit tyg över och lyckades pussla ut en kort kjol också. Mönstret till den tog jag från Victory Patterns Madeleine. Jag fick göra fickorna mindre och ta hängslarna från ett annat tyg för att få det att räcka.


Fickorna är fodrade med samma tyg som hängslarna. Trots allt tygpussel blev det en ganska söt liten stass. Eller vad säger ni?

Kommentarer

  1. En jättesöt liten stass! Ljuvlig färg. Allt du syr ser så välskräddat och fint ut!

    SvaraRadera
  2. So beautiful!! You´re sooo creative!

    SvaraRadera
  3. Wow så vacker! Älskar att du verkligen använder allt tyg du köpte :D

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg