1 vecka kvar till premiären!

Nu är det exakt en vecka kvar till Hela Sverige Syr börjar. 14 oktober kl 21:00 i Sjuan närmare bestämt. Lite nervös är jag. Jag har ju ingen koll på hur jag kommer framställas eller upplevas. Men det är ju så när man ger sig in i tv-leken. Den som lever får se, helt enkelt. 
Jag kan säga redan nu att jag är mycket förvirrad i premiären. Om ni någonsin upplevt sådan stress att hjärnan liksom stänger av förstår ni vad jag menar. Allt var nytt, tidspress, tävling, kameror i ansiktet och mikrofon på sig. Det räckte med en djup frustrerad suck så hade du alla kameror runt dig och redaktörer som frågade hur det gick. 

Nu sitter jag, Linda, Andreas och Birgitta förresten på billboards och reklamtavlor över hela Sverige. Har ni sett någon än?


Det är två utmaningar i varje avsnitt. En som är baserad på att följa ett mönster och en kreativ utmaning där man får några färdiga beståndsdelar (plagg/tygstycken) att göra om till något helt nytt. På mycket kort tid dessutom. 

Kommer ni kolla?

Kommentarer

 1. Kommer självklart titta, ska bli så roligt!!
  /Kati

  SvaraRadera
 2. självklart kommer jag att titta! längtar till nästa vecka :)

  SvaraRadera
 3. Åh, så spännande det skall bli!

  SvaraRadera
 4. Absolut!:) //Emma E.

  SvaraRadera
 5. Ja, självklart! :) Jag ser verkligen fram emot det.

  SvaraRadera
 6. I lilla Ljungby sitter ni på reklamskyltarna

  SvaraRadera
 7. Förra terminen tittade jag och min son, 8 år gammal, på nån trädgårdstävling, kommer inte ihåg vad det hette, och jag brukade alltid somna i slutet men försökte dölja det... Det är kul att följa något TV-program ihop med sin prins, och det är det som är grejen liksom. Nu har vi bestämt att följa detta tillsammans och vi räknar ner! Även sonen tycker att detta ska bli hundra gånger roligare än trädgårdstävlingen (min prins ska just ta symaskinskörkort i syslöjden - sån härlig timing också!!) :) Vi hejar just nu på dig förresten, får se om det står sig nästa vecka!!

  SvaraRadera
 8. Självklart! Det kommer bli väldigt spännande. Extra spännande att se dig i rörlig form också :) /Märta

  SvaraRadera
 9. Självklart! Håller tummarna för att det går bra! :)

  SvaraRadera
 10. Såklart jag kommer kolla, väntan är olidlig!!

  SvaraRadera
 11. Hej! Har inte läst bloggar på ett tag men såg reklamen för programmet och hajade till. Tänkte att henne känner jag igen och visst var det du! Jag kommer definitivt att titta på tisdag. Kul!

  SvaraRadera
 12. Ska absolut titta! Ska bli jätte roligt att se dig o de andra :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg