Hela Sverige syr - avsnitt 2

Andra avsnittet hade som bekant jersey som tema. Jag kan räkna min erfarenhet inom trikå på två fingrar. En svart klänning jag sydde för längesen och en Coco jag sydde tidigt i våras. Det var med andra ord ett moment jag bävade lite inför. Nu består inte leggings av så många sömmar men det är lätt att vara kung hemma i tv-soffan. Haha. Pressen på plats är något helt annat. Och lite av tiden försvinner till intervjuer när redaktörerna kommer.

Nåväl. Mina leggings var faktiskt fina om än lite-lite tråkiga. Blomman på benet syddes fast för hand. Den limmades inte men jag vet att jag borde tagit ut svängarna lite mer. 


Jag bara älskade de kreativa utmaningarna. Klippa sönder och montera om till något nytt var så himla kul. Min topp, tillverkad av en ganska oformlig collegetröja blev jättefin. Självklart blev jag överlycklig och stolt att jag blev utvald som en av de bästa även denna gång. Woop-woop! 


Jag roade mig med att klippa ihop en liten best-of-avsnitt-två-film i mobilen. Här har ni den!


Här satt vi och fikade och väntade på beskedet om vem som skulle få åka hem. Det blev Alicia denna gång. Så ung och redan så duktig.


Kommentarer

 1. Bra jobbat! Det är ju i den kreativa utmaningen som du kommit till din rätt i de båda första avsnitten och visat mest av din egen personliga stil.

  Hälsningar Anna-Karin

  SvaraRadera
 2. Du är helt underbar på tv Anna, så varm, glad och ser hela tiden ut som du har något bus på gång. Önskar hälften av din talang och kreativitet!

  SvaraRadera
 3. Grattis till ännu ett bra avsnitt av Hela Sverige syr! Så roligt att se. Och ett extra litet heja-heja till dig. :) Men oavsett vem som "vinner eller försvinner" - bara att komma till programmet är ju en bedrift i sig, som någon också sa till Alicia igår. Det är så roligt att se all kreativitet. Tyvärr är jag bortrest nästa vecka, men jag ser fram emot att se de kommande avsnitten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Vilken tur att du kan se avsnittet på tv4play.se :) Hoppas du får en fin resa.

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg