Hela Sverige Syr - avsnitt 3

Det tredje programmet var extra roligt att se eftersom jag visste att det skulle gå bra i slutändan trots lite motgångar. Det är också spännande att se vilka klipp från inspelningen som väljs ut.


Det började illa med fel tygval till blusen. Tyget gick i princip inte att mönsterpassa hur jag än försökte... Förutom den lilla fadäsen så var blusen faktiskt både färdigsydd, fållad och infodrad. Den satt ganska bra även om lite pressning av sömmarna inte hade skadat.


Som vanligt vaknade livslustarna, glädjen och kämparglöden till i den kreativa utmaningen då två skjortor skulle byggas ihop till något annat på 90 minuter. Jag kände ganska direkt att jag ville blanda ränder med något blommigt (big surprise där va?) Full fokus på en design där jag kunde få till snygg mönsterpassning och en bra finish. Och skjortkragen tillsammans med en knapp blev en fin axeldetalj. Det lönade sig och jag slutade topp två i den kreativa utmaningen. I topp för tredje gången av tre!


Att jag skulle vinna veckans plagg fanns dock inte på kartan. Ingen kan ha missat min förvåning när Lisbeth avslöjade det. Glädjen gick inte heller att ta miste på. Jag trodde faktiskt Birgitta skulle ta hem det. Hennes blus var fantastiskt fin.


Jag klippte ihop några av mina bildsnuttar från avsnitt 3. Till minnenas arkiv!


Kommentarer

 1. Jag blev inte förvånad att du vann, din blus var ju finast!!!

  SvaraRadera
 2. It is beautiful, I stay perfect
  http://mandarinacosturera.blogspot.com.es/

  SvaraRadera
 3. Det är ju så kul att du är med på Hela Sverige Syr! Och grattis till att det gick så bra för dig :D

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg