På andra ställen än här

Det gläder mig att så många redan hittat hit. Det finns några ställen till att följa mig på om man vill.

Jag har en Facebooksida för min blogg. Där lägger jag förutom mina blogginlägg även ut länkar till tips och tutorials som inspirerar mig.
www.facebook.com/annaneah

Jag älskar Instagram och där får man nog den bredaste bilden. Mycket sömnad så klart och små tips, bilder från huset jag bor i (som är en gammal skola), katterna och hunden, resor, renovering och pyssel. Sök på annaneah så hittar ni mig där.
www.instagram.com/annaneah

Kommentarer

  1. Är så glad att jag hittade din blogg, den ger mig inte bara extrem inspiration utan också väldigt mycket glädje. Tack att du delar med dig av denna spännande resa med Hela Sverige syr, alla dina vackra skapelser och ert helt fantastiska hus!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg