Nysytt! Thomas skjorta

I somras när jag övade på allt möjligt inför Hela Sverige Syr sydde jag också två skjortor. En Grainline Archer till mig lite i farten som varken blev bra eller passade mig och en skjorta till Thomas där jag tog god tid på mig. Thomas skjorta ska ni få se. Äntligen får han också vara modell här på bloggen!


Mönstret kommer från Vogue 8889 modell C. Knäppningen är dold bakom en panel. Fällsömmar överallt och de tar en himla tid men det blev bra slut.


Modellen är slim fit om man ska jämföra med skjortor man köper och det passar Thomas väldigt bra. Tyget kommer från Stoff och Stil och skiftar i två nyanser av vitt. Thomas är nöjd och jag också.

Kommentarer

  1. Kul att se Thomas modella! Mycket fin skjorta!

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. www.acornfabrics.com på denna hemsida finns många fina skjorttyger till bra priser!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg