Spännande projekt och julledigt

Dagen har tillbringats här i syrummet. Mellan 9 och 5. Det var så lång tid det tog att ta en sångerskas gamla scenklänning, styla om och sy den ny igen och fotografera hela baletten från start till färdig produkt. Artikeln på tre sidor kommer i ett magasin i januari. Jag säger till när det är dags.


Under tiden jag sydde satt sångerskan i min sammetssoffa vid kaminen med Snoddas som ständig bollkamrat. En helmysig dag och hon blev mycket nöjd slutresultatet!


Vet ni, nu är jag ledig fram till 12:e januari! Vi kommer fira jul hos oss på lilla julafton i år vilket är mysigt. Vi har köpt en gran som är 3,5 meter hög och vacker och min bästa sykamrat Annemarie kommer ner lagom till nyår för lite symester och trevligheter. Det blir bra, det här!

Kommentarer

  1. Oj vilken dag! Det låter verkligen härligt. Jag gillar ljuset i ditt syrum, så fint!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg