Nysytt! 39-veckorsklänningen

Ja, ni har sett modellen förr. Jag visar hur du kan sy din egen i det här inlägget. Jag har i princip levt i den klänningen sedan den blev klar så det kändes som om det behövdes en till. Och det är inte bara en gravidklänning. Den kommer sitta som en smäck även post-födsel. Man kan enkelt kasa ner när det ska ammas dessutom. Framförallt om man fäster axelbanden med en knapp fram.


Och magen ryms ju med goda mått trots att jag gjorde denna klänningen något mindre omfångsrik än förra. 39 veckor! Jag säger det igen: 39 VECKOR! Ungen ligger bara och fettar till sig nu. Jag längtar efter att få klämma på lår- och armvalkarna. Mums! 


Jag gjorde lika många rader smock som sist, dvs 28 rader. Jag har sett andra som sytt efter min tutorial som gjort färre och det har blivit lika fint. Testa efter hand så märker du vad som funkar för dig. Jag gillar när det är lite stadga i överdelen.


Tyget kommer från Ohlssons i Täby. De hade en hel avdelning med modetyger i roliga mönster när jag var där och gästade invigningen. Det är ett polyestertyg som känns lent som siden. Bakifrån kan man nästan inte se att jag är gravid sen vänder jag mig om och kaboom!!!


Det är så himla nära nu. Jäklar så pirrigt och fantastiskt! Mamma Anna, smaka på den!


Kommentarer

Populära inlägg