Vår dotter!

Idag firar vi att vi varit ihop i åtta år. Och att vi förlovade oss idag för fem år sedan. Och att vi gifte oss idag för fyra år sedan. Det var också till idag vår dotter beräknades dyka upp men hon kom istället en vecka tidigare.

08:15 den 30 juli föddes hon med ett planerat och helt problemfritt kejsarsnitt. Från första andetaget tog hon också sina första toner och det ögonblicket var det största jag någonsin upplevt. Det och när jag fick se hennes mörka hårkalufs sticka upp ovanför operationsskynket. Från att ha varit något abstrakt som växt i min mage var hon nu helt verklig och fick ett ansikte. Tänka sig att det var hon som legat där i mitt inre. 3090 gram och 47 cm ren kärlek, lycka och glädjetårar.2 timmar senare satt jag på sängkanten och fick in den där fikabrickan. Och det var nog det godaste jag ätit i hela mitt liv.Namn smakar vi fortfarande på. Vi vill lära känna henne lite före vi bestämmer oss. Dagarna flyter på i sakta gemak. Vi är hemma båda två hela augusti och njuter av att vara nära henne. Sommaren har kommit och vi sitter ute under skuggiga träd om dagarna. När jag var som mest höggravid var vädret svalt och skönt och nu när hon lämnat min kropp kommer sommaren. Vilken tur vi har!


Som vi älskar henne!

Kommentarer

 1. Åh vad jag är glad för er skull. Den största lyckan har kommit in i era liv. Hon är hel fantastiskt fin er lilla dotter. Stor och varm lycka till er alla tre önskar jag

  SvaraRadera
 2. Congratulations ! I wish her a very long and joyful life !

  I follow you with google translate, so I hope I have well understood that you are waiting to know her before to give her a name. It is great ! Here in France we must give a name under 3 days, and I find that too short to know the baby.

  How is your pain with the operation ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. 3 days is a short time, I think. We're hopefully deciding the name this week :) I feel great. It was only painful the first 2,5 days while at hospital. Now I feel nothing, like my old self almost.

   Radera
 3. Stort grattis till er för bröllopsdag och allt men främst bebis! Vilken lycka!

  Stor kram

  SvaraRadera
 4. Grattis till Er flicka ! Kramar till Er alla från en som gillar din blogg.
  Kram Barbro

  SvaraRadera
 5. Grattis till ert underverk, så fin hon är! / Immi

  SvaraRadera
 6. Sofia från Åland6 augusti 2015 kl. 19:50

  Vad roligt att det verkar gått bra! Grattis till er!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har gått över all förväntan! Tack :)

   Radera
 7. Stort grattis till hela familjen. Vilken lycka!

  SvaraRadera
 8. Stort grattis! Dina bilder lyser av kärlek. Släpp aldrig den känslan! Så underbart.

  SvaraRadera
 9. Åååå vad roligt att hon äntligen kom. Så mysigt. Vilken outsäglig lycka för er båda. Kram /pia

  SvaraRadera
 10. Åh, stort grattis!!! Jag blir så rörd av att läsa ditt inlägg, det är så stort att få barn, särskilt efter att ha kämpat länge. Vår dotter har kommit till genom IVF, så det väcker många känslor att läsa om er längtan och glädje.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår att du förstår hur det känns. Fint att vi lyckades till slut :) Heja oss!

   Radera
 11. Åh vad fint! Grattis och bra jobbat! Fint också att det lilla skruttet fick en egen födelsedag, även om det såklart hade varit häftigt att dela era högtider. Önskar er en underbar augusti att lära känna varann!

  SvaraRadera
 12. Ett stort grattis din er dotter, vilken skatt ni fått.

  SvaraRadera
 13. Grattis till er alla!

  SvaraRadera
 14. Grattis till en underbar flicka. Ett par som väntat länge på sitt barn sade så här: "Varje timma och varje sekund av väntan och längtan, har varit värt det för att få träffa dig" Kanske ni känner igen er./ Anonym Lena

  SvaraRadera
 15. Stort Grattis till er lilla flicka! Så skönt att allt har gått bra och att ni nu är hemma i lugn och ro. Njut av den här första tiden, sen ser vi fram emot alla söta små klänningar du kommer att sy:)
  Hälsningar från Anna- Karin på ostkusten i Småland.

  SvaraRadera
 16. How lucky you are indeed! Congratulations to you, your husband, and your families.

  SvaraRadera
 17. Åh vilken glädje!! Stort GRATTIS till er båda, en underbar liten bebis! Det är den största upplevelsen man kan få, att få ge liv till en ny människa och sen få hålla barnet i sin famn-så glad för er skull att det blev så till slut!
  Kram Maria, Huddinge

  SvaraRadera
 18. Åh vad härligt! Önskar er ett stort grattis o lycka till med er fina skatt. Njuuuuut! För tiden går alldeles för fort. Har själv en busig 1-åring (redan) här hemma.

  (Jag saknade dig i "Vi sytokiga", så jag var tvungen att kolla om du fått er ljuvliga, lilla skatt...) ��

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg