Hej och hemma hos mig!

Ja, jösses vad jag varit borta härifrån länge. Och ju längre man väntar desto svårare är det att komma igång igen. Sommaren försvann jag in i husmålningen. Tänker att jag vill återkomma om det senare.
Jag har sytt en hel del också under året, inte minst under min och Annemaries 3 veckor långa symester i oktober. Och det kommer nog ta mig minst en hel dag att fotografera allt. Men jag vill verkligen göra det. Både för min egen skull och för er. Det är roligt att ha det samlat och kunna titta tillbaka på det.


Den senaste månaden har jag varit inne i en ommöblerings- och organiseringsfas i huset. Det brukar bli så varje höst att jag vill ha en omstart. Rensa ut, sortera och få koll på läget. Så jag har sålt, skänkt och slängt. Med betoning på de två första. Och ändå är jag inte klar med allt. Källaren är som ett enda krigsfält efter husrenoveringen i somras. Tids nog, tänker jag. Tids nog.

Tänkte i alla fall tipsa om att ni kan läsa ett reportage om oss och skolan vi bor i nu i lokaltidningarnas gemensamma julbilaga. [LÄNK]

Och så passar jag på att visa några av bilderna här också som duktiga Niklas Kämpargård tog här hemma. Resten kan du se i länken ovanför.  Fast att Niklas bara var här för knappt två veckor sen har jag redan möblerat om en massa. Det verkar vara en hobby...

Nåja. Hej igen!

Kommentarer

 1. Hej igen, så roligt att hitta nyskrivet här på bloggen. Har varit in och läst artikeln i BLT, trevlig läsning och massor med härliga foton.
  Möblera om är inspirerande, helst när det finns sådana ytor som ni har.
  Hoppas. I får en fin fjärde advent helg.

  SvaraRadera
 2. Kul att läsa artikeln och vilka fina bilder det var. Numera möblerar jag inte om så ofta men ända från jag var liten och när mina barn var små flyttade vi om och bytte sovrum minst en gång om året. Jag saknar det nu men med få och små rum finns det ingen möjlighet att möblera på annat sätt än det är nu tyvärr.

  SvaraRadera
 3. Härligt att du är tillbaka!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg