Omsytt: Glamourpaljetten

Hej! Äntligen har jag fotograferat lite syprojekt igen.

Minns ni den här?


Jag var aldrig nöjd med ärmen på den där klänningen men gillade den mycket för övrigt. Jag kom på att jag ville testa en längre ärm och hade tyg över till det. På fredag ska jag nämligen dela ut pris på en näringslivsgala och tänkte använda klänningen.

Jag använde puffärmen från Gertie's Ultimate Dress book som utgångspunkt. Klippte ut den i största storleken (för extra puff) och förlängde den ner till armbågen. Nu ser ärmen ut så här!


Dessutom sydde jag i en bit svart resår på sidan av ärmen för att en slags drapering skulle bildas. Nu är jag jättenöjd med hela klänningen och kommer använda den mera.


En får passa på att glamma till det när man kan. Tillfällena kommer inte lika ofta nu som de gjorde förr.

Vilken ärm gillar ni bäst?

Kommentarer

  1. Den nya ärmen! Elegant, lyxigt intryck. En riktig vinterfest- vintergalaklänning. Bättre siluett.

    SvaraRadera
  2. Den nya är verkligen glammig! Så snyggt!

    SvaraRadera
  3. Båda ärmar är fina och passar dig väl. Det viktiga är hur man själv vill ha det. Jag personligen gillade bättre den korta men klänningen får mer pondus med den längre ärmen eftersom den förstärker tyngden' i det gråa tyget. Det blir mer allvar liksom.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg