Men se det snöar!

Plötsligt händer det och vi får riktigt med snö i Karlshamn. Ovanligt men mycket vackert om det får ligga kvar mer än fem minuter. Trädgården blir sagolik trots frånvaron av löv när snön lägger sitt tunga vita täcke på. Måste påminna mig själv att göra en snöängel före det blir till slask och tö.


Den här nymålade sidan av huset med gröna fönster blir extra fin i det vita, tycker jag. Det här fönstret är också tvätt- och skötrum och Signe har några av sina kläder hängande på en vajer i fönstret. Badrummet är som finast utifrån, kan man säga. Inifrån finns en del att önska. Tids nog kanske vi kan fixa det också. Dessutom måste jag ju laga putsen i grunden som knackades bort när vi bytte den vita brädan längst ner. Vårgöra!


Granen ligger slängd i en hög med grenar jag passade på att ansa när vi hyrde lift i somras. De större bitarna ska tas om hand och bli ved när jag får lite tid över.


Snoddas tycker det är jättejätteroligt med snön men jättejättesvårt att hitta bollarna vi kastar.


Och vet ni. Om bara en månad börjar våren här. Det är jag nästan säker på! Längtar efter att se resultatet av alla vårlökar jag planterade i höstas.

Kommentarer

  1. Snoddas i snön <3 Min Otto älskar också snön. De dagarna som vi går och lägger oss med kala kullerstenar utanför fönstret och sedan vaknar upp dagen efter med ett snötäcke över staden ÄLSKAR han. Den där chocken när vi ska ut, snöflingorna i luften och högarna vid trottoarkanten. Finns inget väder han gillar mer än det - tills det att han fryser såklart.. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, hundar är så tydliga i sin glädje. Går inte att missta för något annat :)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg