Skafferiets makeover

Ja, det tog mig hela dagen att städa och och omorganisera skafferiet. Öppnade man skafferidörren rasade innehållet nästan ut innan. Dessutom är det först när man verkligen plockar ut allt som man upptäcker att man har mannagryn som gick ut 2004 och vaniljkrämspulver från 2005. Örk.

Thomas tog tag i kryddskåpet och även han hittade härliga kvarlevor. Vad sägs som aromat hårt som cement eller piffi med utgångsdatum 2003? Jag tror just dessa har följt med mig i flera flyttlass. Nu är de borta och kryddskåpet är ganska tomt. Bara det som används finns kvar.

Skafferiet före. Jag tycker ändå mitt skafferi är rätt mysigt. Lite gammeldags som man nästan kan gå in i. Dessutom målade jag när jag flyttade in allting vitt därinne.

Under arbetets gång. När man kommer så långt att det inte finns en enda ledig plätt att ställa saker man plockar ut på. Då är det inte så roligt längre. Bara frustrerande.

Men nu är det ordning. Som belöning "for a good days work" bjöd jag mig själv på jordgubbar och mjölk. Mumma.

Kommentarer

  1. Det har tagit OSS hela dagen, eller hälften av oss halva dagen. Det var faktiskt riktigt tungt att stå där och dofta på Vitlökssalt från 1993, riktigt jobbigt när man har klena lungor...

    SvaraRadera
  2. Nja, som jag minns det var det en hel del Vita huset-dvd instoppat i din halva dag :)

    SvaraRadera
  3. Åhh vad fint ni har det hemma! Jag blir så avundsjuk att jag nästan kräks!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg