Söndagskaffe i Ebbalycke

Idag åkte vi hem till Ebbalycke där jag växt upp och där mina föräldrar bor. Varenda gång jag kör upp för uppfarten tänker jag att det är skönt att komma hem. Jag kommer till ro där. Det är lugnt och okomplicerat. Just söndagarna är en hemvändardag så det är inte helt ovanligt att de andra syskonen med familjer också dyker upp.

Det var varmt idag. Vi satt i en hörna och lapade sol en stund innan kaffet. Det värmde gott på benen.
Mamma hade dukat fint i matrummet. Blått och vitt är en vacker kombination. Gammal virkad duk på bordet. Dalaklockan har min farfar gjort.
Vitsippor på bordet är fint.

Vi gick en skogspromenad och gjorde snabbvisit hos min yngste bror. Thomas är inte så förtjust i skogspromenader. Han är en fin asfaltsblomma.

Kommentarer

  1. Ingen tänker på att jag har svaga lungor, klen rygg och dåligt huvud...

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg