Att klura på syprojekt (och en brandbil)Att klura på syprojekt; Det kan man göra länge och mycket har jag upptäckt.

Jag har köpt ett ganska smalrandigt tyg i bomull som jag vill sy någon slags gullig glassförsäljarklänning av. Kan inte förklara det bättre. Jag bearbetar fortfarande en plan i huvudet på exakt hur den ska se ut. Det jag vet är att ränderna i stort ska vara på längden men fickorna på kjolen ska vara på bredden. Dessutom tänker jag mig fina matchande knappar. Jag ska klura vidare...Jag har precis sytt klart en grön klänning med vita prickar. Under den tänker jag ha en grön underkjol från Noa-Noa. Det kommer säkert en bild eller två snart på den snart.

Boel, min symentor har börjat klippa för att kunna sy en Vintage Vogueklänning från mitt fina sidentyg. Hon är så bra! Hon lägger till fickor i sidorna (eftersom jag är barnsligt förtjust i det). Ja, dels var det ju ett klurigt mönster men framförallt ett väldigt dyrt tyg. Jag är lite för klantig för att klippa och sy i det :) Jag vågade inte chansa.

I natt var det värsta brandkårsutryckningen på gatan där vi bor. Två brandbilar, en ambulans och en polisbil. Som tur var verkade det vara falskt alarm för efter nödvändiga kontroller hittades varken rök eller eld. Och det ska man väl vara glad för.

Kommentarer

  1. du är så himlans vacker i håret!

    SvaraRadera
  2. Oj, vilka duktiga brandsoldater... Och vad fina de är i sina uniformer!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg