Dag 6 - Allsång och festival

Efter lite försök till sovmorgon (hela Boels hus håller på att byggas om så det bankas och borras från klockan 07.00 på morgonen) mötte jag upp Thomas och Daniel Boo inne i Luleå för lunch. Det blev kinamat.

Sedan tog vi bussen till Boden där festivalen var igång. Thomas skulle hålla i allsång tillsammans med husbandet Ragges. Hela norrbottensgänget (Boel, Sigge, Ann-Mari, Siri och Kajsa) mötte upp och vi sjöng med så gott det gick. Jag fick vara gästartist och sjunga min version av Tårar från himlen.Efteråt gick vi och käkade på Bodensia. När Thomas beställde paj fick han följande proportioner serverat. Observera den stora blå dressingskålen, den stora salladsskålen och den lilla, lilla pajbiten. Han var inte helt nöjd men vi fick oss ett gott skratt.

Kommentarer

  1. Hej Anna! Jag passerade precis scenen på allsången i Boden när du klev upp på scenen. Och det var det vackraste jag någonsin har hört när du framförde "tårar från himlen". Sånt himla vackert arr, sån underbar röst och sån perfekt utstrålning! Det var 4 minuter gåshud för hela slanten och det vackraste mina öron fått uppleva under de hittilsa 23 åren! Finns det mer inspelat osm man kan lyssna på någonstans? /Mattias

    SvaraRadera
  2. Åh, det var roligt att höra!
    Jo, mer musik finns på min webbsida www.mermusik.se

    Tack!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg