Dag 7 och 8 - Kirunafestival och hemresa

Mina sista dagar uppe i norr tillbringades i Kiruna. Där var det festival och dessutom var det sol dygnet runt så man blev aldrig trött. När vi kom fram blev Thomas min guide när vi vandrade runt.Vi käkade god mat på Mommas.Utforskade musikutbudet på festivalen.Thomas retades med en björn.Jag fick trösta den efter det. Då blev den glad och lugn igen.På kvällen käkade vi på Mommas en gång till. Det var så gott där.
Det blev sent men det var fortfarande ljust. Vi kollade på utsikten från hotellets högsta våning tillsammans med Lasse.Dagen efter lämnade jag Thomas på scenen där han sände radio. Det tog mig ungefär 11 timmar att resa de 195 milen hem igen till hem, ljuva hem. Thomas skulle sända några dagar till i Norrbotten.Nu blir det hemester några dagar.

Kommentarer

Populära inlägg