Hur det gick för kråkan?

Ja, det är några som undrat om kråkan.

Den var pigg på kvällen efter den fått mat av mig. Den njöt av att bli kliad i nacken. Jag la den i sin korg och önskade god natt. Den somnade varm och trygg.

På morgonen när jag vaknade hade den flygit till himlen. Men vi fick en fin tid tillsammans. Och det måste ju varit bättre att somna in i värmen hos mig än i regnet på trottoaren.

Kommentarer

  1. Ja, absolut! Det var bra att du tog in den!

    SvaraRadera
  2. Så söt, men trist att den inte överlevde.
    När jag var liten hittade jag en kaja med skadad vinge som jag tog hand om och började mata. Den bosatte sig i vår trädgård och skuttade rundor och skitade ner överallt så mina föräldrar var lagom nöjda. Men om jag inte minns helt fel så överlevde den faktiskt.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg