Midsommar i midnattssolen

Nu åker vi 150 mil upp till Norrbotten. Först flyg till Stockholm sedan nattåget till Luleå.
Vi ska flacka runt i Luleå, Boden (besöka ett retrofik bland annat), Storforsen i Älvsbyn, Överkalix och Kiruna. Det är inte dåligt. Jag ska också åka ner i gruvan och kolla lite, tänkte jag. Det blir spännande för en södertös som jag.

Jag längtar efter midnattssolen, Sigge, Ann-Marie, Siri, Boel och alla andra sköna människor vi ska träffa. Däremot hoppas jag slippa myggen. Fast de brukar inte terrorisera mig så mycket. De gillar nog inte mitt blod.

Jag hoppas också kunna hitta någon rolig loppis. Bilder kommer förstås efter hand.

Förra midsommar var vi i Lidköping. Denna bild togs då.Ha en riktigt skön midsommar, kära eventuella läsare.

Och ha inte så stora krav på att ni måste göra så mycket i helgen. Det är rätt skönt att bara vara också. Det enda man egentligen inte får missa är att äta jordbubbar. Det är ett måste. Jordgubbar och mjölk is the shit. Word.

Kommentarer

  1. Ha en underbar Midsommarhelg! Kram. Båtpastorn, Färjan-Ruth

    SvaraRadera
  2. Nu har jag läst hela norrbottensdagboken och jag är så avundsjuk att jag nästan döööör.
    Du har för fin klänning, du har för fina skor, du har för fin frisyr, du har sett fina bilar, du har fått god glass, du har fått leka med en liten hund. DET ÄR ORÄTTVIST!! Hör du det?!?!?

    Tomas säger jag inget om...

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg