Storstad

Helgen tillbringades i fjollträsk med omnejd. Under dagen var Thomas på diverse möten och jag strosade runt på gatorna och försökte fynda. Jag var inne på Beyond Retro men jag måste vara på ett visst humör för att orka med att rota igenom allt där inne. Second hand kräver verkligen tålamod. Något jag inte välsignats med denna dag. Efter ett besök i provhytten med diverse klänningar blev resultatet i min shoppingpåse endast några roliga rosetter till håret.På kvällen skulle vi på middag hos härliga Kim. Mer om detta besök och Stockholm kan du läsa i Thomas blogg. Jag fotograferade endast utsikten från deras lägenhet. De bor högst upp på elfte våningen i en stor etagelägenhet. Hissen var sönder så det var bara att trampa på.Natten tillbringades på Story hotell, ett"DiSajn-hotell". Det såg alldeles fantastiskt ut på webbsidan men eftersom vi snålade lite hamnade vi i ett super-squeeze-rum motsvarande en förstaklasskupé på tåg. Thomas och jag enades om att han bokar hotellrum i fortsättningen.

Dagen efter fanns dock härlig frukost att äta innan vi satte oss på tåget mot Strängnäs och Ulvhälls herrgård.Fortsättning följer...

Kommentarer

  1. Är det inte ett Mateusfat som mitt norra öga skådar?

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg