Gala i Dalarna

Min lördag kommer att gå i resans tecken; tåg, buss och bil. På söndag ska jag gå på den årliga Guldklavengalan i Malung. Det blir många artister som både får priser och som uppträder. Thomas jobbar som programledare för det radiosända evenemanget.

Varje tillfälle att få klä upp sig till tänderna är roligt så då ska den blå sidenklänningen premiärbäras. Den enda förändringen är att jag sytt på en liten ärm på den. Då behöver jag inte känna mig så bar utan jacka.Galan inviger dansveckan då det kommer allt från medelålders damer i polyesterblus till de som ser dansen enbart som ett motionspass. Knökfullt blir det i allafall på dansbanorna. Så även om jag skulle vilja ta en svängom skulle jag inte orka trängas där. Men galan ska bli kul.

Jag kommer också att få träffa Boel och Linda. Det ska bli kul.
Sedan stannar jag några dagar till eftersom vi ska klippa ett nytt P4 Dans där uppe innan jag åker hem igen. Så det blir en kombinerad nöjes- och jobbresa.

Så hej-svej alla bloggläsare! Hoppas att ni har det bra.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg