Syr och syr

Vi åker till Kroatien om några dagar till en liten Lady och Lufsen-stad. Efter konserter och mixade radionprogram lugnade det ner sig lite. Så nu har jag påbörjat inte mindre än 3 nya syprojekt för att fylla ut tiden och kanske utöka min resegarderob något.1) En skjortklänning som jag inte riktigt vet vad det blir av än. Den kommer inte att bli klar till helgen i allafall.
2) Jag köpte 2 billiga kjolar på indiska och har omvandlat dessa till en klänning. Jag sydde ihop dem i midjan, den ena på rätt håll som kjoldel och den andra upp-och-ner som livdel. Sedan klippte jag till den på toppen. Kanske svårt att se framför sig men jag kanske lägger upp en bild...
3) En vintagemodell från -52 som jag köpte på Buttericks rea. Jag hoppas den blir bra för jag tycker den är så tjusig.

Kommentarer

Populära inlägg