Vintage vogue och klädkammardrömmarFick nya mönster från Vogue patterns. De hade rea så jag passade på att fynda några vintagemönster till. Nu hade jag behövt vara ledig ett längre tag för att hinna sy alla klänningar och i flera olika versioner och tyger. Och sedan som följd hade jag behövt en rejäl walk-in-closet/klädkammare att ha alla kläder i, snyggt och prydligt upphängda.

Och nu börjar man ju liksom drömma sig bort...
Det skulle inte vara nån mörk liten skrubb som blev över i huset utan i ett vanligt stort rum med fönster. Thomas skulle ha en sida och jag en. Och så en stor sammetspuff eller divan i mitten och ovan den en kristallkrona. Spotlights skulle vara riktade mot kläderna med en dimmer så man själv kunde välja ljuset. Det skulle finnas en gammeldags vikskärm att skyla sig bakom och hattaskar och gamla resväskor med sjalar och annat smått och gott i. Och så en rejäl spegel, gärna i gammal stil, ornamenterad... åååh...

Kanske en blandning av följande bilder...

Kommentarer

 1. Men hörru hörru... Nog skulle det bli mycket att damma...

  SvaraRadera
 2. Å! Ååå!!!
  Det blåa rummet! Det blåa!!! Och den bilden under!
  Å! Ååå!!!

  SvaraRadera
 3. Hej

  Vad kostar det att beställa från Vogue patterns? Tänkte på frakt osv ich hur lång tid tog det för dig att få mönstrena?

  SvaraRadera
 4. När det är rea behöver ett fint mönster inte kosta mer än 3-4 dollar. Men det finns de som konstar mycket mera. Frakten står någonstans på sidan, kommer inte ihåg men det brukar inte ta mera än en vecka att få sina mönster.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg