För att den var så vacker

Jag såg den redan igår inne på Röda Korset i stan men tvekade. Idag gick jag dit igen. Jag hade bestämt att den skulle bli min. Den kostade mig bara 3 guldtior. Jag var tvungen.
Den var så vacker.Den är ljust gråblå, stabil, nästan inga repor på utsidan, lite lätt rundad i kanterna och alla knäppen fungerar. Fodret är gammelrosa med fina detaljer. Inga revor eller fläckar. Märket är 'Airport' och på en plakett står det 'Made in England'. Troligen är den från 50- eller 60-talet.Jag kanske inte kommer att använda den när jag behöver bära min väska långt. Ej heller om väskan måste checkas in. Men användas ska den, på något sätt.

Kommentarer

 1. Så jättefin väskan var och till ett så bra pris! Mitt förslag är att du gör den till en kattsäng. Sy en dyna som passar i väskan så har Sixten en mysig sovplats. I fickorna rymmer han sina leksaker. :) Själv har jag en hel hög gamla väskor och hattaskar staplade på varandra så att det blir som en liten byrå som får förvara mina bästa tyger. Tack för en fin blogg!

  SvaraRadera
 2. Den är helt underbar! Gudomlig!
  Jag skulle tippa på 60tal har sett några liknande daterade från då... Har du googlat på märket?

  SvaraRadera
 3. Jag googlade på märket men Airport var inte direkt unikt. jag hittade faktiskt inte så mycket som hade med saken att göra.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg