Prag...

... är en mycket vacker stad som påminner mycket om Paris. En romantisk och det passar bra att komma hit när man firar två år tillsammans.

Vårt fina fyrstjärniga hotell hade blivit överbokat så vi blev utan extra kostnad istället skjutsade till till ett annat hotell första natten; Femtjärniga Sheraton. Haha, vi mådde ihjäl oss. Det bästa var nog frukosten. Servitörer som kom med allt man bad om, kockar som specialgjorde omelett och det fanns till och med champagne. Till frukosten (!?) Det var vi ju tvungna att testa.

Dagen därpå checkade vi in på vårt egentliga hotell; Majestic Plaza. Vi bjöds på drinkar i baren och dessutom hade de ställt upp en flaska med vitt vin på vårt rum som en extra gest för allt strul (för det var ju döden i grytan att behöva bo på Sheraton en natt :)Det visade sig att Majestic Plaza också är ett fantastiskt fint hotell och vårt rum här är faktiskt mycket mysigare än det på Sheraton. Så vi mår fortfarande ihjäl oss.Prag är fullt av vackra hus med tinnar och torn. Inte konstigt att den kallas för de 100 spirornas stad. Gatorna har små, små gatustenar.Hej-hej!

Kommentarer

 1. Underbara bilder, och vilka minnen det för med sig för mig. Jag var i Prag 1983 - min bror gifte sig där. Det är en så vacker stad med mycket gammal och underbart fin arkitektur. Grattis till era två år tillsammans!
  Må gott och njut av ledigheten och varandra.
  Hälsn Ethel i Linköping

  SvaraRadera
 2. Grattis till två år!
  Prag ser ut som en sagostad. Speciellt de svarta tornen, värsta törnrosa!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg