Rött hår, röd soffa, grön klänningDet kanske inte frångår helt från bilden och kanske inte heller i ljuset som finns inomhus, men min hår drar mera mot rött igen. Jag fick dessutom boken "Vintage hairstyling" för någon vecka sedan, så igår efter jag färgat håret roade jag mig med avancerade pincurls-metoder. Jag fick bra träning i armarna. Jag sov med dessa rullor och hade nästan afro på morgonen.

Jag kan för övrigt konstatera att jag trivs bra i vårt loppishem efter den stora ommöbleringen. Här ovan kan ni se motsatt sida av vardagsrummet. Kakelugnen, ett halvmånebord och några av mina instrument som nu hamnat på en mindre undangömd plats. I den hörna som inte visas på bilden står en gammal öronlappsfåtölj.

Klänningen, som blivit en favorit, kommer från Indiska. Jag hoppas att de börjar sälja samma modell i andra tyger. Håll tummarna! Alternativ får jag köpa en till, sprätta sönder den och använda den som mönster. Eller nja...

Kommentarer

 1. Så fin du blev =)

  SvaraRadera
 2. Otroligt tjusigt!
  I dag äntligen har jag skickat ditt minneskort, eller rättare sagt jag slog in det och gav det till Peter. Han fick i uppgift att sätta på frimärke och skicka iväg det. Hoppas hoppas...

  SvaraRadera
 3. vilket fint hem och vad fin klänning!!! du är fin också.

  SvaraRadera
 4. Vilken snygg soffa! Och kul att du är så intresserad av 50- och 60-talet! Du är så inspirerande! Kramar från Sonja i Finland

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg