Stillade köplustarEfter jag lämnat Thomas på flygplatsen idag åkte jag förbi Mairo en runda. Tänkte hitta mig en pidestal att ha bakom svängda soffan. Det fanns inte där men jag hittade andra saker som jag ju absolut var tvungen att köpa för att världen inte skulle gå under. Eller nja...

Jag kunde inte motstå den här plåtburken. Ska ha plåster, medicin och annat som en sjukling behöver i den. Det blir bra!Köpte en liten spegel som kan vara bra när man kollar håret i nacken så det ser vettigt ut. En gullig, ornamenterad, gammeldags en.
Och den här brickhållaren behövde jag faktiskt. Det är sant. Jag har letat efter en lösning till mina brickor.På hemvägen drabbades jag av någon slags sundhetskomplex, inspirerad av min arbetskamrat Monica. Så jag köpte nötter och andra nyttigheter att blanda ihop. Ingen nötmix utan en snygg burk att hälla allt i så en glasburk trillade också ner i korgen. För att balansera ut det köpte jag också lite saltlakritsplopp. Någon måtta får det vara.

Kommentarer

Populära inlägg