Väskor man skulle vilja ha...


... när man ska resa en runda till Prag.
En rund väska som är ljusblå eller vit.


Nu reser vi vidare till en annan stad. Vi ska bo på fint fyrstjärnigt hotell mitt i stan och fira våra två år tillsammans. Hurra, så trevligt vi ska ha.

Kommentarer

  1. Men Anna! Hallå! Man kan ju inte fara och kånka på en väska utan hjul bara för att den är VACKER?? Nej du, var glad över din Samsonite i svart plast! (Fast jag vet ju att du har någon historia i nylon, va? Tyckte bara att det lät så kärnfullt...)

    SvaraRadera
  2. Hejsan. nu lämnar jag ett avtryck efter mig ;-) Har kikat igenom din blogg och jag gillar det jag ser. Att du har intresse utav fotografering kan jag ju se på dina underbara bilder från semestern.
    Jag gillar i stort det samma som du gillar förutom att jag kan inte sy ett stygn. Här kommer jag att kika in igen.
    Ha en fin kväll

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg