Det känns bra

Nu när kontraktet är underskrivet och vi vet att vi får flytta in i huset funderar jag mycket på hur det kommer att kännas att bo där. På allt man kan göra, på hur man kan möblera rummen och på vad vi behöver skaffa. Det är nästan en heltidssyssla. Det är svårt att tänka på något annat.

Om ni hade ett stort hus fullt av möjligheter och drömmar, vad skulle ni vilja göra då? När ni drömmer om hus, vad är det ni drömmer om mest? Är det en stor klädkammare, lantkök, eller vadå?

Kommentarer

 1. Jag drömmer om ett gammalt hus med stora rum och stora klädkammare och naturligtvis ett gammaldags skafferi..... :D

  SvaraRadera
 2. grattis anna! :-) önskar ett av dina fans

  SvaraRadera
 3. Ett syrum hade ju varit det första jag hade inrett =) Och sen ett PAMPIGT stort kök där jag kan baka dagarna i ända hehe. Och dricka mitt kaffe.

  *kaffetant*

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg