Boels överraskning del 2

Nu fortsätter vi med andra delen av Boels överaskning.

Nåväl, när vi alla sjungit födelsedagssången och Boel hämtat sig något var det dags för första presenten. Thomas förklarade att Sigge skickat med en gåva och att hon skulle följa ett presentsnöre för att hitta den. Hon tog god tid på sig, Boel men till slut kom hon fram till en dörr. Där slutade snöret. Hon öppnade dörren och där stod...... Sigge (från Notträsk i Norrbotten)!
Sigge ringde Boel tidigare under dagen och undrade hur hon hade det här nere. Jag satt bredvid och log inombords. Då var han nämligen redan i Karlshamn efter 160 mil i bil.

Av Susanna och Pelle fick Boel ett bra hjälpmedel. En griptång.Av Diana och Sven-Göran fick hon en tavla som jag tyvärr av upphovsrättsliga skäl inte kan visa. Men kul var det.Vi hade fixat catering från Fiskestugan. Massor med god fisk. Det var ju därför Thomas behövde bilen. Den skulle alltså inte till verkstaden som vi sagt till Boel.När vi satt oss till bords höll Sigge ett litet tal. Han lämnade ett paket från Ann-Marie, en annan god vän till Boel från Norrbotten.I paketet låg bara en lapp som bad Boel gå bort till Tildes rum (Vi var ju hos Susanna och Pelle). När hon öppnade dörren hittade hon...Ann-Marie (från Avan i Norrbotten), som vi smugglat in under kvällen eftersom hennes flyg var försenat. Här blev vi nog alla lite tårögda.

Curt-Göran från Norrbotten ringde och var med på högtalartelefonen när vi sjöng för Boel igen. I slutet när alla tjoade ett fyrfaldigt hurra kom nästa överraskning...För Curt-Göran hade ringt från vinden! Han kom med samma flyg som Ann-Marie och hade också smugglats in under middagen. Här blev vi tårögda igen, ja Boel med.

Men det fanns några överraskningar kvar, näpet förpackade i ett specialgjort P4 Dans (radioprogrammet) som bara handlade om Boel. Där fanns hälsningar från vänner, orkestrar (Boel arrangerar dans och recenserar musik i P4 Dans), bloopers från olika program och musik. Jag hade spelat in en tolkning av Boels favoritlåt Invitation.Det blev en trevlig fest och jag tror aldrig Boel glömmer den.


Kajsa och Thomas


Jag och Josip

Kommentarer

Populära inlägg