Lady in redJa, här är den, den röda nyaste skapelsen som igår premiärbars på ett företagsjobb. Lite modifierad efter ett mönster jag redan hade och faktiskt lyckades tyda. Denna hörna var den enda utan flyttkartonger och annan bråte jag kunde hitta att fotografera i och ljuset var inte det bästa just där. Men, men det är dagens i-landsproblem?
Klänningen sitter bra och har ett tungt fall. Int' ska jag väl klaga då.

Kommentarer

 1. Åh så vacker, både klänningen och du.
  Vilken lycka att kunna skapa så fina plagg.

  SvaraRadera
 2. Vacker klänning! Och jättefint fall på kjolen.
  Är lite avundsjuk! Så där bra lyckas aldrig jag med mina sömnadsprojekt...

  SvaraRadera
 3. Hej.
  Letar efter en liknande klänning fast med lång ärm att ha som bröllopsklänning. Har du kommit på mönstret själv eller sydde du efter ett mönster? mvh anne

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg