SkrietOk, jag är inte så frustrerad som jag ser ut men det var kul att ta bilden. Det är ju som bekant lite rörigt just nu mitt i flytten.

Igår hade jag en bra dag och fick enormt mycket gjort. Jag köpte färg och penslar, röjde fram massor med grejer ur mina förråd hemma på gården, fyllde en hel lastbil med flyttgods som jag sedan var och lämnade vid huset. Jag lagade en spricka i ett fint gammalt slagbord som ska spacklas och målas och jag lagade en fin gammal kökssoffa och grundmålade den.

I ett tidigare inlägg letade jag efter en gustaviansk kökssoffa. När jag röjt fram och grundmålat den kökssoffa jag redan hade och jämförde den med en riktig gustaviansk soffa visade det sig att de var ganska lika. Hurra! Det är som en skattjakt varje gång jag går igenom det jag samlat på mig under alla år på loppis och auktion och sedan återfinner.

Idag ska jag hem till gården igen och jobba vidare. Spackla, klä ett sofflock och måla, måla, måla.
Det är så himla kul. Den där fysiska mattheten som kommer över en efteråt på kvällen är så väldigt skön. Dessutom sover jag som en stock om nätterna.

Kommentarer

Populära inlägg